logo

ADK Vloerafbouw ontvangt het kwaliteitslabel van qualibouw!

21 03 2016

“Qualibouw” is het label dat aan bouwbedrijven wordt toegekend wanneer alle vastgelegde criteria, inzake financiën, administratie, technische uitvoering en klantenrelaties, zijn voldaan. Na de toekenning van het label geeft het kleine KMO-bedrijf in de bouwsector zichzelf en in de markt een onderscheiding.

Dit bouwbedrijf geeft aan u, als architect, de garantie te kunnen samenwerking met een goed georganiseerd en gestructureerde organisatie, werkend volgens de technische voorschriften.

Het kwaliteitslabel voor de bouwsector in Vlaanderen is een kwaliteitssysteem dat de aannemer op vrijwillige basis kan implementeren in zijn structuur en zich also in een verbeteringssysteem brengt.
Een ISO-certificatie die administratief en financiëel haalbaar is voor het kleine KMO-bedrijf. 40% van de labelhouders is een eenmanszaak, 10% heeft maximum 10 medewerkers in dienst.

Van Afbraakwerken tot Zonnepaneelplaatsers. Het “Qualibouw”-label is ook uw garantie ! Kwaliteit in de bouw heeft een naam....QUALIBOUW !

Ik ben verheugd u te mogen meedelen dat “hét kwaliteitslabel voor de bouwsector in Vlaanderen” nu ook werd uitgereikt aan ADK VLOERAFBOUW BVBA UIT LANAKEN.