logo

Over ADK

100% kwaliteits- en prijsgarantie

ADK Vloerafbouw startte in 2009 als een traditioneel bedrijf voor chape en ondervloeren. Op verzoek van onze klanten hebben wij onze service stapsgewijs uitgebreid naar vloerisolatie én vloerafwerking. Daardoor genieten klanten nu van een zorgeloze totaalservice voor hun volledige vloeropbouw.

Begonnen als zelfstandige chapper

Al op zijn 16 jaar stapte Andy Derkoningen in het vak van chapper. Samen met zijn broers leerde hij de kneepjes van het vak bij vader Leon.

Na tien jaar te hebben gewerkt in dienstverband, investeerde Andy in een eigen chapepomp en begon hij als zelfstandige chapper in bijberoep.

Al snel groeide zijn nevenjob uit tot een voltijdse zelfstandige activiteit. Niet veel later investeerde hij in een vrachtwagen met chapepomp. Na de eerste vrachtwagen volgden al snel een tweede en een derde.

Inmiddels beschikt ADK Vloerafbouw over een sterk team van ervaren en gemotiveerde chappers, verdeeld over drie ploegen. Een voltijdse projectcoördinator staat in voor de technische opvolging van de verschillende werven.

Zaakvoerder Andy Derkoningen neemt de commerciële en organisatorische uitbouw van ADK Vloerafbouw op zich. Hij vormt het eerste aanspreekpunt voor klanten.

Op vraag van de klanten werden vloerisolatie en vloerafwerking toegevoegd aan de bedrijfsactiviteiten. Ook voor deze activiteiten beschikt ADK Vloerafbouw over eigen ervaren vakmensen.

ADK Vloerafbouw beschikt over een sterk team van ervaren en gemotiveerde chappers, verdeeld over drie ploegen.

Onze klanten

Naast particuliere klanten wordt ADK Vloerafbouw ingeschakeld door projectontwikkelaars en algemene bouwbedrijven voor grote projecten.

Wij zijn actief in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Daarnaast realiseren wij ook projecten in Brussel, Luik en Nederland.